منوی اصلی سایت
پیام تسلیت رییس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود به مناسبت شهادت مظلومانه حضرت علی (ع)
دکتر سید عباس موسوی رییس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود طی پیامی سالروز شهادت مولای متقیان حضرت علی(ع)، عدالت مجسم و قرآن ناطق که ابنای روزگار تاب و تحمل عدالت ایشان را نداشتند را به کلیه ارادتمندان ،کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شاهرود تسلیت گفت. متن پیام بدین شرح است:
12121212

ماه مبارک رمضان فرصتی ارزشمند برای کسب فضایل است و  شبهای قدر چشمه‌های جوشان خیرات و برکات هستند که انسانهای تشنه معرفت وآگاهی را به میهمانی زلال خویش فرا می خواند.
استغفار و توبه یکی از اعمال مهم در طول ماه مبارک رمضان و به ویژه لیالی قدر است، بی تردید این شب بهترین زمان برای بازگشت وتوبه از گناهان و زدودن زنگار از دل به منظور آمادگی برای وصال یار است.
تقارن شهادت امیر مومنان این مظهر عدالت، آزادگی و جوانمردی که در سرتاسر عمر پر برکتشان بدون هیچ دلبستگی به لذایذ دنیوی پاسدار اخلاق، حرمت و کرامت انسانی بودند و مظلومانه با شمشیر تحجر و جهالت شهید شدندبا شب های قدر ما را بیشتر به خویشتن خویش برای ادامه حیاتی علی وار به تذکر و تامل و تفکر فرا می خواند.

بی تردید تامل بیشتر جامعه دانشگاهی ما به سبک زندگی امیر مومنان و ائمه اطهار به ویژه در این ایام می تواند راهگشای بسیاری از مشکلات جامعه باشد.
اینجانب  ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات تمامی مسلمان به ویژه دانشجویان و کارکنان محترم دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در این ماه پر خیر و برکت، فرا رسیدن ایام شهادت مولی الموحدین حضرت علی (ع)، را به عاشقان و دلسوختگان آن حضرت تسلیت عرض می نمایم

دکتر سید عباس موسوی
رییس دانشگاه

15 ژوئن 2017 , 19:31